Les Festivals de Wallonie zijn bijna 150 concerten, maar ook ontdekkingen, jonge talenten, shows voor alle publiek!

In het kader van dit festival Musiq3 Waals-Brabant bieden wij u voor het weekend van 08 en 09/10 een Discovery Box Waals-Brabant aan om u uit te nodigen (nog) nieuwsgieriger te zijn. Ontdek, in samenwerking met culturele en toeristische partners en plaatselijke producenten, de mooiste werken uit het muziekrepertoire, maar ook de culturele, toeristische en patrimoniale rijkdommen van de streek. Elk van de partners is geselecteerd op grond van hun geschiktheid voor de waarden kwaliteit, gezelligheid en toegankelijkheid die aan het festival ten grondslag liggen.

Meer info op: www.lesfestivalsdewallonie.be

De box is geldig voor het weekend van 8-9/10, met een verblijf in een ecohotel Off Meeting en een rondleiding in de Brasserie du Renard en twee plaatsen voor het concert "Céline Scheen, Karim Baggili & Mamadou Dramé : La Kora baroque"

Les Festivals de Wallonie zijn bijna 150 concerten, maar ook ontdekkingen, jonge talenten, shows voor alle publiek! In het kader van dit festival Musiq3 Waals-Brabant bieden wij u voor het weekend van 08 en 09/10 een Discovery Box Waals-Brabant aan om u uit te nodigen (nog) nieuwsgieriger te zijn. Ontdek, in samenwerking met culturele en toeristische partners en plaatselijke producenten, de mooiste werken uit het muziekrepertoire, maar ook de culturele, toeristische en patrimoniale rijkdommen van de streek. Elk van de partners is geselecteerd op grond van hun geschiktheid voor de waarden kwaliteit, gezelligheid en toegankelijkheid die aan het festival ten grondslag liggen. Meer info op: www.lesfestivalsdewallonie.beDe box is geldig voor het weekend van 8-9/10, met een verblijf in een ecohotel Off Meeting en een rondleiding in de Brasserie du Renard en twee plaatsen voor het concert "Céline Scheen, Karim Baggili & Mamadou Dramé : La Kora baroque"