We konden niet achterblijven... dus hebben we nu ook een eigen Faceboekgroep. Ze ging wat aarzelend van start, maar nu maken we er werk van. Zo zal u er heel binnenkort bijvoorbeeld foto's kunnen vinden van evenementen die Plus Magazine organiseerde, maar ook allerhande leuke weetjes en informatie.

Bovendien is deze groep ook het ideale middel om opmerkingen, vragen, ideeën of suggesties door te spelen.

Fan worden is heel eenvoudig. Indien u reeds een geregistreerd bent op Facebook, typt u in het zoekvenster bovenaan rechts op de pagina Plus Magazine. U zal merken dat er twee groepen bestaan, een Nederlandstalige en een Franstalige. Zodra u op de juiste pagina bent gekomen, klikt u bovenaan in het midden van de pagina naast de titel Plus Magazine op 'Fan worden'.

www.facebook.com

We konden niet achterblijven... dus hebben we nu ook een eigen Faceboekgroep. Ze ging wat aarzelend van start, maar nu maken we er werk van. Zo zal u er heel binnenkort bijvoorbeeld foto's kunnen vinden van evenementen die Plus Magazine organiseerde, maar ook allerhande leuke weetjes en informatie.Bovendien is deze groep ook het ideale middel om opmerkingen, vragen, ideeën of suggesties door te spelen.Fan worden is heel eenvoudig. Indien u reeds een geregistreerd bent op Facebook, typt u in het zoekvenster bovenaan rechts op de pagina Plus Magazine. U zal merken dat er twee groepen bestaan, een Nederlandstalige en een Franstalige. Zodra u op de juiste pagina bent gekomen, klikt u bovenaan in het midden van de pagina naast de titel Plus Magazine op 'Fan worden'.www.facebook.com