De nieuwe app van apotheek.be maakt het mogelijk om overal in België de dichtstbijzijnde apotheken van wacht te vinden op basis van uw GPS-locatie. De apotheken van wacht in de buurt worden op een kaart of in een lijst aangeduid. De afstand vanaf uw locatie, het adres, het telefoonnummer en de website worden hierbij gedetailleerd weergegeven.

U kunt direct de apotheek van wacht bellen of de navigatiefunctie via de app starten om erheen te gaan.

Deze tool speelt in op het toenemende gebruik van mobiel internet. De app is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels en kan gedownload worden op iTunes App Store en Windows Phone.

De nieuwe app van apotheek.be maakt het mogelijk om overal in België de dichtstbijzijnde apotheken van wacht te vinden op basis van uw GPS-locatie. De apotheken van wacht in de buurt worden op een kaart of in een lijst aangeduid. De afstand vanaf uw locatie, het adres, het telefoonnummer en de website worden hierbij gedetailleerd weergegeven. U kunt direct de apotheek van wacht bellen of de navigatiefunctie via de app starten om erheen te gaan. Deze tool speelt in op het toenemende gebruik van mobiel internet. De app is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels en kan gedownload worden op iTunes App Store en Windows Phone.