Verwittiging 3 minuten voor afstaphalte

Om te weten aan welke halte ze moeten afstappen, kiest een gebruiker van de app eerst de lijn die hij wil nemen. Op basis van de gps-positie toont de app dan de lijnen in de buurt. Vervolgens duidt de gebruiker de halte aan waar hij wil afstappen. De app toont dan de volgende haltes met mogelijke aansluitingen en de bijhorende reistijd. Drie minuten voor de afstaphalte krijgt de reiziger een signaal.

Is de app geopend, dan verschijnt een melding op het scherm. Als de app gesloten is, is een geluid te horen en trilt de smartphone. De app 'De Lijn' is beschikbaar in Google Play en iTunes.

Storingen op actieve route

Daarnaast kan een gebruiker de route die hij wil nemen instellen als actieve route. Naast de verwittigingen om te vertrekken en af te stappen, krijgt hij ook meldingen van storingen op dat traject.

Om te weten aan welke halte ze moeten afstappen, kiest een gebruiker van de app eerst de lijn die hij wil nemen. Op basis van de gps-positie toont de app dan de lijnen in de buurt. Vervolgens duidt de gebruiker de halte aan waar hij wil afstappen. De app toont dan de volgende haltes met mogelijke aansluitingen en de bijhorende reistijd. Drie minuten voor de afstaphalte krijgt de reiziger een signaal.Is de app geopend, dan verschijnt een melding op het scherm. Als de app gesloten is, is een geluid te horen en trilt de smartphone. De app 'De Lijn' is beschikbaar in Google Play en iTunes. Daarnaast kan een gebruiker de route die hij wil nemen instellen als actieve route. Naast de verwittigingen om te vertrekken en af te stappen, krijgt hij ook meldingen van storingen op dat traject.