Twitter is een sociaalnetwerksite die draait om de vraag: 'Wat bent u aan het doen?' Gebruikers, ook wel twitteraars genoemd, schrijven berichten over interessante en minder interessante onderwerpen. Zo worden er websites, tips en informatie uitgewisseld. Mensen leven met elkaar mee en delen bijvoorbeeld het nieuws.Ook kunt u met Twitter op een simpele manier reageren op actualiteiten.

In de reeks gratis mini-gidsjes die we u regelmatig aanbieden in samenwerking met de uitgeverij Visual Steps, ditmaal een boekje over Twitter. In dit cahier leert u een account aanmaken op Twitter en berichten plaatsen en beantwoorden.

cahierjuniplusmagazine-twitter.pdf

Twitter is een sociaalnetwerksite die draait om de vraag: 'Wat bent u aan het doen?' Gebruikers, ook wel twitteraars genoemd, schrijven berichten over interessante en minder interessante onderwerpen. Zo worden er websites, tips en informatie uitgewisseld. Mensen leven met elkaar mee en delen bijvoorbeeld het nieuws.Ook kunt u met Twitter op een simpele manier reageren op actualiteiten. In de reeks gratis mini-gidsjes die we u regelmatig aanbieden in samenwerking met de uitgeverij Visual Steps, ditmaal een boekje over Twitter. In dit cahier leert u een account aanmaken op Twitter en berichten plaatsen en beantwoorden.