Op Plusmagazine.be kunt u regelmatig gratis een mini-cahier van de bekende computerboekenuitgeverij Visual Steps downloaden. Deze cahiers beschrijven interessante toepassingen, programma's en handige weetjes.

Deze maand een gratis cahier over surfen op internet op de populaire Samsung Galaxy Tab. (PDF-bestand, 24 pagina's). In dit cahier leert i de kneepjes van het surfen op de Samsung Galaxy Tab.

Wilt u meer weten over werken op een Samsung Galaxy Tab? Dan is de volgende Visual Steps-titel geschikt voor u:

Samsung Galaxy Tab
Auteur: Studio Visual Steps
Aantal pagina's: 256
Uitvoering: Gebonden, full colour
ISBN: 978 90 5905 109 6
Prijs: ? 22,95
Meer informatie over deze titel op de website van Visual Steps.

Op Plusmagazine.be kunt u regelmatig gratis een mini-cahier van de bekende computerboekenuitgeverij Visual Steps downloaden. Deze cahiers beschrijven interessante toepassingen, programma's en handige weetjes.Deze maand een gratis cahier over surfen op internet op de populaire Samsung Galaxy Tab. (PDF-bestand, 24 pagina's). In dit cahier leert i de kneepjes van het surfen op de Samsung Galaxy Tab.Wilt u meer weten over werken op een Samsung Galaxy Tab? Dan is de volgende Visual Steps-titel geschikt voor u:Samsung Galaxy TabAuteur: Studio Visual StepsAantal pagina's: 256Uitvoering: Gebonden, full colourISBN: 978 90 5905 109 6Prijs: ? 22,95Meer informatie over deze titel op de website van Visual Steps.