Op Plusmagazine.be kunt u elke maand gratis een proefgids van de bekende computerboekenuitgeverij Visual Steps downloaden.

Deze maand een gratis cahier over het downloaden van een antivirusapp op een Android-tablet, waarin u de Google Play Store bekijkt en een gratis app downloadt. (PDF-bestand, 20 pagina's).

Apps die u op uw Android-tablet installeert via de Play Store zijn ook uitvoerig gescand op kwaadwillige software. De kans dat u op uw tablet met Android een virus binnenhaalt als u alleen via de Play Store apps installeert, is daardoor klein. Toch zijn er wel verschillende antivirusapps voor Android verkrijgbaar in de Play Store. Omdat het installeren van antivirusapps eerder goed dan kwaad kan doen, is het advies wel een antivirusapp te installeren.

Wilt u meer weten over het werken op een Android-tablet dan is een van deze Visual Steps-titels mogelijk geschikt voor u:

Samsung Galaxy Tab 3 voor senioren
Auteur: Studio Visual Steps
Aantal pagina's: 256
Uitvoering: Gebonden, full colour
ISBN: 978 90 5905 249 9
Prijs: ? 22,95

Meer informatie over deze titel op de site van Visual Steps.


Auteur: Studio Visual Steps
Aantal pagina's: 176
Uitvoering: Paperback, full colour
ISBN: 978 90 5905 029 7
Prijs: ? 19,95

Meer informatie over deze titel op de site van Visual Steps.

Op Plusmagazine.be kunt u elke maand gratis een proefgids van de bekende computerboekenuitgeverij Visual Steps downloaden.Deze maand een gratis cahier over het downloaden van een antivirusapp op een Android-tablet, waarin u de Google Play Store bekijkt en een gratis app downloadt. (PDF-bestand, 20 pagina's). Apps die u op uw Android-tablet installeert via de Play Store zijn ook uitvoerig gescand op kwaadwillige software. De kans dat u op uw tablet met Android een virus binnenhaalt als u alleen via de Play Store apps installeert, is daardoor klein. Toch zijn er wel verschillende antivirusapps voor Android verkrijgbaar in de Play Store. Omdat het installeren van antivirusapps eerder goed dan kwaad kan doen, is het advies wel een antivirusapp te installeren.Wilt u meer weten over het werken op een Android-tablet dan is een van deze Visual Steps-titels mogelijk geschikt voor u:Samsung Galaxy Tab 3 voor seniorenAuteur: Studio Visual StepsAantal pagina's: 256Uitvoering: Gebonden, full colourISBN: 978 90 5905 249 9Prijs: ? 22,95Meer informatie over deze titel op de site van Visual Steps.Auteur: Studio Visual StepsAantal pagina's: 176Uitvoering: Paperback, full colourISBN: 978 90 5905 029 7Prijs: ? 19,95Meer informatie over deze titel op de site van Visual Steps.