Op Plusmagazine.be kunt u regelmatig gratis een proefgids van de bekende computerboekenuitgeverij Visual Steps downloaden. Deze gidsen beschrijven interessante toepassingen, programma's en handige XP-, Vista en 7-weetjes.

Deze maand een gratis gids over uw muziek met iTunes. (PDF-bestand, 23 pagina's). In deze gids leert u muziekbestanden in de bibliotheek te plaatsen en deze af te spelen.

Wilt u meer weten over iTunes, dan is de volgende Visual Steps-titel geschikt voor u:

Uw muziek met iTunes
Auteur: Studio Visual Steps
Aantal pagina's: 120
Uitvoering: Paperback, full colour
ISBN: 978 90 5905 208 6
Prijs: ? 9,95

Klik op de pdf hieronder om de gratis gids te downloaden.

itunes.pdf

Op Plusmagazine.be kunt u regelmatig gratis een proefgids van de bekende computerboekenuitgeverij Visual Steps downloaden. Deze gidsen beschrijven interessante toepassingen, programma's en handige XP-, Vista en 7-weetjes.Deze maand een gratis gids over uw muziek met iTunes. (PDF-bestand, 23 pagina's). In deze gids leert u muziekbestanden in de bibliotheek te plaatsen en deze af te spelen.Wilt u meer weten over iTunes, dan is de volgende Visual Steps-titel geschikt voor u:Uw muziek met iTunesAuteur: Studio Visual StepsAantal pagina's: 120Uitvoering: Paperback, full colourISBN: 978 90 5905 208 6Prijs: ? 9,95Klik op de pdf hieronder om de gratis gids te downloaden.