Regelmatig kan je op Plusmagazine.be een gratis proefgids van de bekende computerboekenuitgeverij Visual Steps downloaden. Deze keer een gratis gids over het werken met het bureaublad in Windows 10. (PDF-bestand, 23 pagina's).
In alle versies van Windows vóór Windows 8 was het bureaublad altijd het beginscherm voor het werken op uw pc. In Windows 8 veranderde dit en werd het nieuwe startscherm het beginpunt. Veel gebruikers misten het vertrouwde bureaublad en daarom is dit weer als basis teruggekeerd in Windows 10. Compleet met het populaire menu Start, ookwel startmenu genoemd, dat ook was verdwenen.
Daarnaast zijn op het bureaublad ook nog steeds de taakbalk, het systeemvak en pictogrammen van populaire programma's te vinden. In dit cahier leert u hier meer over.
Je kan de minigids dowloaden door op onderstaand pdf-logo te klikken.

cahierplusoktober2015-werkenbureaubladwindows10.pdf

Regelmatig kan je op Plusmagazine.be een gratis proefgids van de bekende computerboekenuitgeverij Visual Steps downloaden. Deze keer een gratis gids over het werken met het bureaublad in Windows 10. (PDF-bestand, 23 pagina's). In alle versies van Windows vóór Windows 8 was het bureaublad altijd het beginscherm voor het werken op uw pc. In Windows 8 veranderde dit en werd het nieuwe startscherm het beginpunt. Veel gebruikers misten het vertrouwde bureaublad en daarom is dit weer als basis teruggekeerd in Windows 10. Compleet met het populaire menu Start, ookwel startmenu genoemd, dat ook was verdwenen.Daarnaast zijn op het bureaublad ook nog steeds de taakbalk, het systeemvak en pictogrammen van populaire programma's te vinden. In dit cahier leert u hier meer over.Je kan de minigids dowloaden door op onderstaand pdf-logo te klikken.