Wie de applicatie gebruikt, maakt het engagement via zijn of haar 'timeline' zichtbaar voor de Facebookvrienden en kan doorklikken naar het formulier waarmee je bij het gemeentebestuur terecht kan voor registratie.
Met de campagne Beldonor.be stimuleert België sinds 2005 mensen om zich op te geven als orgaandonor. Facebook geeft de overheid nu een steuntje in de rug met de lancering van de nieuwe applicatie. Luc Delany van Facebook Londen zakt dinsdag naar Brussel af om die samen met minister van Volksgezondheid Laurette Onkelinx te lanceren.
Volgende maand volgt dan de nieuwe Beldonor-campagne onder het motto "Ik kies voor het Leven". De voorbije jaren hebben al 144.000 Belgen zich bij het gemeentebestuur laten registreren als orgaandonor, geeft het kabinet-Onkelinx maandag nog mee.

Wie de applicatie gebruikt, maakt het engagement via zijn of haar 'timeline' zichtbaar voor de Facebookvrienden en kan doorklikken naar het formulier waarmee je bij het gemeentebestuur terecht kan voor registratie. Met de campagne Beldonor.be stimuleert België sinds 2005 mensen om zich op te geven als orgaandonor. Facebook geeft de overheid nu een steuntje in de rug met de lancering van de nieuwe applicatie. Luc Delany van Facebook Londen zakt dinsdag naar Brussel af om die samen met minister van Volksgezondheid Laurette Onkelinx te lanceren. Volgende maand volgt dan de nieuwe Beldonor-campagne onder het motto "Ik kies voor het Leven". De voorbije jaren hebben al 144.000 Belgen zich bij het gemeentebestuur laten registreren als orgaandonor, geeft het kabinet-Onkelinx maandag nog mee.