Belgacomklanten die tv willen kijken op hun pc betalen daarvoor 3,5 euro per maand. "Eens de software geïnstalleerd, wordt de pc in feite een tweede tv-toestel, met toegang tot de Belgacom tv-toepassingen: zenders, tv-gids, pauzeren, opnemen (op de pc) en boeketten", luidt het.

Vanaf november zal bovendien iedereen via de Belgacomwebsite films kunnen opvragen en bekijken uit het video-op-aanvraagaanbod van Belgacom TV. Dat geldt ook voor wie geen tv- of internetklant is van Belgacom.

In een eerste fase zullen ongeveer 200 speelfilms opvraagbaar zijn op de pc. De gehuurde film blijft 24 uur beschikbaar en kost tussen 2 en 5 euro. Betalen kan via de telefoonfactuur, met credit card of via PingPing (sms).

Nog nieuw is dat Belgacom TV-klanten vanaf december gratis hun decoder van op afstand kunnen programmeren, via hun gsm of via de computer.

Vanaf 1 oktober is Belgacom 11, de voetbalzender van Belgacom tv, ook te bekijken op andere schermen dan het tv-toestel, ook voor klanten die geen abonnement hebben bij Belgacom TV.

Tot slot biedt de groep vanaf oktober een demozender aan met films in 3D en exclusieve 3D-content. 3D Demo is gratis te bekijken op kanaal 363. Kijkers hebben wel een 3D tv-toestel met de bijbehorende brillen nodig.