Belgacomklanten die tv willen kijken op hun pc betalen daarvoor 3,5 euro per maand. "Eens de software geïnstalleerd, wordt de pc in feite een tweede tv-toestel, met toegang tot de Belgacom tv-toepassingen: zenders, tv-gids, pauzeren, opnemen (op de pc) en boeketten", luidt het.

Vanaf november zal bovendien iedereen via de Belgacomwebsite films kunnen opvragen en bekijken uit het video-op-aanvraagaanbod van Belgacom TV. Dat geldt ook voor wie geen tv- of internetklant is van Belgacom.

In een eerste fase zullen ongeveer 200 speelfilms opvraagbaar zijn op de pc. De gehuurde film blijft 24 uur beschikbaar en kost tussen 2 en 5 euro. Betalen kan via de telefoonfactuur, met credit card of via PingPing (sms).

Nog nieuw is dat Belgacom TV-klanten vanaf december gratis hun decoder van op afstand kunnen programmeren, via hun gsm of via de computer.

Vanaf 1 oktober is Belgacom 11, de voetbalzender van Belgacom tv, ook te bekijken op andere schermen dan het tv-toestel, ook voor klanten die geen abonnement hebben bij Belgacom TV.

Tot slot biedt de groep vanaf oktober een demozender aan met films in 3D en exclusieve 3D-content. 3D Demo is gratis te bekijken op kanaal 363. Kijkers hebben wel een 3D tv-toestel met de bijbehorende brillen nodig.

Belgacomklanten die tv willen kijken op hun pc betalen daarvoor 3,5 euro per maand. "Eens de software geïnstalleerd, wordt de pc in feite een tweede tv-toestel, met toegang tot de Belgacom tv-toepassingen: zenders, tv-gids, pauzeren, opnemen (op de pc) en boeketten", luidt het.Vanaf november zal bovendien iedereen via de Belgacomwebsite films kunnen opvragen en bekijken uit het video-op-aanvraagaanbod van Belgacom TV. Dat geldt ook voor wie geen tv- of internetklant is van Belgacom. In een eerste fase zullen ongeveer 200 speelfilms opvraagbaar zijn op de pc. De gehuurde film blijft 24 uur beschikbaar en kost tussen 2 en 5 euro. Betalen kan via de telefoonfactuur, met credit card of via PingPing (sms).Nog nieuw is dat Belgacom TV-klanten vanaf december gratis hun decoder van op afstand kunnen programmeren, via hun gsm of via de computer. Vanaf 1 oktober is Belgacom 11, de voetbalzender van Belgacom tv, ook te bekijken op andere schermen dan het tv-toestel, ook voor klanten die geen abonnement hebben bij Belgacom TV.Tot slot biedt de groep vanaf oktober een demozender aan met films in 3D en exclusieve 3D-content. 3D Demo is gratis te bekijken op kanaal 363. Kijkers hebben wel een 3D tv-toestel met de bijbehorende brillen nodig.