Op 12 juni wordt de aftrap gegeven van het Wereldkampioenschap voetbal in Brazilië. Nu de Rode Duivels opnieuw meedoen, word je, willen of niet, meegetrokken in de voetbalgekte. De echte die hards hebben hun tickets natuurlijk al lang op zak om onze voetbalhelden ter plekke ten gaan aanmoedigen. Helaas is dat niet iedereen gegeven.
Vanzelfsprekend kan elke wedstrijd van de Rode Duivels op televisie gevolgd worden, bij u thuis of op groot, groter, allergrootst scherm.... op talloze plekken in het land, met gelijkgestemde zielen.
Maar wist u dat u ook rustig thuis een kijkje kan nemen in de twaalf stadia waar het WK gespeeld wordt? Daar heeft Google Maps voor gezorgd. Dankzij Street View-beelden kunt u sedert 5 juni de diverse stadia bezoeken, haast alsof u ter plekke zou zijn.

12 stadions

Wij brachten de 12 stadia alvast een virtueel bezoekje en zetten alle links voor u op een rijtje. Zo kunt u ze in alle rust bekijken, van de grasmat tot het dak.

Door op de naam van het stadion te klikken, start uw virtuele bezoek. Klikt u op het draaiende beeld van het stadion, dan houdt dit stil. Met de pijltjes kan u nu het beeld doen draaien naar elk hoekje dat u van nabij wil bekijken.

Braziliaanse sfeer

Zeggen de stadions u misschien niets, maar neemt u liever een kijkje in de vrolijk gekleurde straten van Brazilië? Terwijl de straten in België getooid worden met onze driekleur, verven Brazilianen traditiegetrouw de straten en huizen in felle kleuren om het WK te vieren. Er zijn Street View- en panoramabeelden van meer dan tachtig straten te bewonderen. Veel plezier!

Op 12 juni wordt de aftrap gegeven van het Wereldkampioenschap voetbal in Brazilië. Nu de Rode Duivels opnieuw meedoen, word je, willen of niet, meegetrokken in de voetbalgekte. De echte die hards hebben hun tickets natuurlijk al lang op zak om onze voetbalhelden ter plekke ten gaan aanmoedigen. Helaas is dat niet iedereen gegeven. Vanzelfsprekend kan elke wedstrijd van de Rode Duivels op televisie gevolgd worden, bij u thuis of op groot, groter, allergrootst scherm.... op talloze plekken in het land, met gelijkgestemde zielen.Maar wist u dat u ook rustig thuis een kijkje kan nemen in de twaalf stadia waar het WK gespeeld wordt? Daar heeft Google Maps voor gezorgd. Dankzij Street View-beelden kunt u sedert 5 juni de diverse stadia bezoeken, haast alsof u ter plekke zou zijn.Wij brachten de 12 stadia alvast een virtueel bezoekje en zetten alle links voor u op een rijtje. Zo kunt u ze in alle rust bekijken, van de grasmat tot het dak.Door op de naam van het stadion te klikken, start uw virtuele bezoek. Klikt u op het draaiende beeld van het stadion, dan houdt dit stil. Met de pijltjes kan u nu het beeld doen draaien naar elk hoekje dat u van nabij wil bekijken. Zeggen de stadions u misschien niets, maar neemt u liever een kijkje in de vrolijk gekleurde straten van Brazilië? Terwijl de straten in België getooid worden met onze driekleur, verven Brazilianen traditiegetrouw de straten en huizen in felle kleuren om het WK te vieren. Er zijn Street View- en panoramabeelden van meer dan tachtig straten te bewonderen. Veel plezier!