wellness

Heeft uw design-minnende zus nog geen muziek in de douchecel? De door Philippe Starck ontworpen doucheradio (mét klok, 1) van Princess kan hij er ophangen en veilig gebruiken. Hij is bestand tegen waterspatten en oogt chique in zijn zilverkleurig kastje (Wet Tunes Bath & Shower Clock, euro49,95).

En wat dacht u van exclusieve geparfumeerde kaarsen? Dit geurige en sensuele trio (2) zagen we bij Descamps: ‘Bain de Coton’ voor de badkamer (iris en jasmijn), ‘Jour de Lin’ voor de woonkamer (fruitige bloemenmix) en ‘Nuit de Soie’ voor de slaapkamer (kaneel, nootmuskaat en steranijs – euro 27 per kaars)

Hebben uw vrienden nog geen jacuzzi, dan maakt de Aquajet (3) van Terraillon van een gewone badkuip een bubbelbad. Dit volstrekt veilige watermassage-apparaatje wordt op de rand van het gevulde bad geplaatst en met een veiligheidskabel van 4,5 m (!) verbonden met een stopcontact. De gebruiker kan de straalmond richten zoals hij/zij wil en heeft de keuze tussen bubbels of een stimulerende waterstraal. Het toestel kan ook aromatische oliën (vier flesjes worden meegeleverd) of badschuim verspreiden (euro99,90).

Je beter voelen met lekkere geuren om je heen, dat is de essentie van de aromatherapie. De ILM (4) van Medisana is een geluidsarme luchtbevochtiger die essences in de lucht verspreidt. Enkele druppels essence in het reservoir (6,8 dl) en de sfeer in de kamer wordt heel anders, zeker door de combinatie met blauw licht (euro 59).

Thee is weer ‘in’: gespecialiseerde winkels stellen voor u een assortiment ongewone of minder bekende theesoorten samen in een geschenkverpakking (liefst met de bijpassende koekjes!). Denk ook aan theemengsels voor bepaalde doeleinden (voor een betere slaap, voor meer energie ’s morgens...).

Steeds meer mensen willen verantwoord sporten. Voor hen is de Polar- hartslagmeter een tof geschenk. De M61/M62 geeft niet alleen uw hartslag weer (met instelbare grenzen), het bevat een fitheidstest, bepaalt een individuele trainingszone, berekent hoeveel energie u verbruikt hebt en zegt hoe het met uw persoonlijk fitheidsniveau zit. De M61/62 kost euro139 maar als het iets meer mag zijn, dan kiest u voor de Polar F92ti die dezelfde functies heeft, maar verpakt in een luxueuze titaniumhorlogekast (euro249).

Leen Baekelandt, Virginie Draelants en Ludo Hugaerts

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content