© STOCKFOOD/ISOPIX

Waldorfsalade

4 personen ? 20 minuten

? 200 g harde kaas, in blokjes ? 2 stengels bleekselder, in schijfjes ? 200 g blauwe druiven, gehalveerd ? 3 el paarse basilicumblaadjes ? 150 g gemengde sla, gewassen ? 3 el granaatappelpitjes ? 1 appel, in blokjes ? 1 el citroensap ? 2 el (plantaardige) yoghurt ? 3 el mayonaise ? 60 g geroosterde walnoten, gehakt ? 1 el azijn ? 1 el olijfolie ? peper en zout

1. Meng de mayonaise, de yoghurt, het citroensap, de azijn en de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

2. Meng alle ingrediënten voor de salade in een grote kom. Werk af met basilicum, granaatappelpitjes en walnoten. Sprenkel voor het serveren de dressing over de salade.

Ook lekker met geroosterde kikkererwten i.p.v. kaas.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content