© Stockfood/Isopix

Viskoekjes met venkelsla

4 personen ? 45 minuten

Voor de saus ? 2 kl mosterd ? 4 el mayonaise ? 2 el verse room ? oe kl paprikapoeder

Voor de viskoekjes ? 900 g zalm, in blokjes ? 2 lente-uitjes, fijngehakt ? 2 eieren, losgeklopt ? sap van oe citroen ? 3 kl mosterd ? 2 el water ? oe kl paprikapoeder ? oe kl cayenne-peper ? 150 g paneermeel ? olijfolie ? peper en zout

Voor de sla ? 1 venkel, in plakjes ? oe witte kool, in repen ? 1 el verse koriander ? sap van oe citroen ? olijfolie ? peper en zout

1. Roer alles voor de saus in een kom.

2. Doe het paneermeel op een bord en mix alles voor de koekjes grof in een blender.

3. Rol 12 balletjes van het mengsel, druk ze zachtjes plat, haal ze door het paneermeel en bak ze goudbruin.

4. Meng alles voor de salade in een kom en serveer met de koekjes en de saus.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content