Virtuele wenskaarten

Wilt u originele, persoonlijke wenskaarten versturen? Zet de pc aan en ontwerp uw eigen kaarten. Deze websites maken het u makkelijk...

Kaartenhuis: zeg het zelf

Op de website kaartenhuis.nl kunt u kaarten met animaties kiezen, er geluid aan toevoegen en zelfs uw eigen eindejaarswensen inspreken. In dat laatste geval moet u jammer genoeg betalen: euro1,30. Om kaarten voor de eindejaarsperiode te vinden, klikt u op de titel Diverse feestdagen. U krijgt dan de keuze tussen Kerstmis, Nieuwjaar en Sinterklaas. Gewone kaarten zijn gratis en u kunt ze gegroepeerd verzenden wat altijd interessant is.

http://www.kaartenhuis.nl/kerstkaarten/

Xmas: de naam zegt het

Hier vindt u alles wat met Kerstmis te maken heeft. Inclusief de mogelijkheid om gratis kaarten (vooral foto’s) met of zonder geluid te verzenden.

http://www.xmas.nl/

Waarom geen sms?

Als u nu eens wenskaarten via sms zou versturen, met vooraf geprogrammeerde verzendingsdatum? Origineel, maar reken wel euro1,12 voor de verzending. U kunt er uw eigen tekst aan toevoegen en een lijst van geadresseerden opstellen. Maar pas op voor de factuur! De ontvangers moeten bovendien over een gsm met kleurenscherm en met Wap-configuratie beschikken (een functie die alle operators aanbieden).

http://www.smskaart.nl/verstuur.php? id=150005

Doe-het-zelf

Waarom niet zelf uw kaarten maken? Het kost wat meer werk maar het resultaat is in ieder geval uniek!

Belltech Greeting Cards Designer 1.0 Deze Engelstalige software die u kunt downloaden zet digitale foto’s om in wenskaarten. U kiest de opmaak en het formaat van de achtergrond en kunt illustraties aan de kaart toevoegen. U kunt dit gebruiksvriendelijke programma gratis downloaden.

http://www.belltechsystems.com/download/

Greeting Card Creator

Hetzelfde scenario bij ArcSoft Greeting Card Creator, een programma dat in zes eenvoudige stappen wenskaarten ontwerpt die u kunt mailen of afdrukken. Op de site kunt u een gratis testversie downloaden die 15 dagen werkt (Engels of Frans). Het bestand is 160 Mb groot, zodat u een breedbandverbinding nodig hebt (kabel of ADSL). http://www.arcsoft.com/products/greetingcard creator/

Easy Card

Dit Engels- talige program-ma voor Mac of pc wordt in een minuut gedownload en bevat modellen van kaarten die u eventueel met uw eigen foto’s kunt aanvullen. Als u de software na de testperiode wilt blijven gebruiken, kost het u 30 dollar.

http://scriptsoftware.com/ecc/ n

Jean-Claude Verset

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content