© ISOPIX

Veggie toast met frisse erwten-muntspread

4 personen ? 25 minuten

? 250 g verse erwten, gepeld ? een handje muntblaadjes, gewassen ? 1/2 biocitroen, sap en zeste ? 1 teentje knoflook ? 80 g geitenkaas ? 4 sneden brood ? olijfolie ? peper en zout

1. Blancheer de erwten vijf minuten in kokend zout water. Giet af, laat schrikken en uitlekken.

2. Mix 190 g erwten met 2 el olijfolie, de knoflook, het citroensap en wat peper en zout tot een crème.

3. Snij de muntblaadjes in reepjes en rooster het brood in een pan met wat olie.

4. Besmeer het brood met de spread. Werk af met munt, erwtjes, citroenzeste, geitenkaas en versgemalen peper.

HEERLIJK OP EEN DIKKE SNEE ZUURDESEMBROOD!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content