Treed in de sporen van Tiger Woods!

Plus Magazine organiseert voor u een 3-daagse initiatiecursus of een 2-daagse vervolmakingscursus golf op de greens van Golf du Mont Garni.

Met de lente in het vooruitzicht is het weer hoog tijd om wat meer aan lichaamsbeweging te doen. Na het succes van de voorbije jaren, organiseert Plus Magazine voor u û reeds voor de elfde keer op rij û een 3-daagse initiatiecursus golf op de greens van de club Golf du Mont Garni (18 holes), en dit tegen een zeer voordelige prijs. Onder het waakzame oog van onze Franstalige expert Jacky (die ook een aardig mondje Engels spreekt) ontdekt u de fairways en de greens van deze prachtige golfclub.

De voor u samengestelde initiatielessen vinden plaats in de maanden mei en juni en zijn verdeeld over 3 dagen van 5 lesuren. In kleine groepjes (maximum 14 personen) leert u, zowel in theorie als in praktijk, de basis van deze boeiende sport.

De golfclub

De golfclub Golf du Mont Garni bevindt zich in Baudour (Saint-Ghislain) in de buurt van Bergen, op 50 minuten rijden van Brussel (E19, uitrit 23 bis). Ga gerust eens een kijkje nemen of bezoek de website:

www.golf.be/montgarni.

Golf du Mont Garni

Rue du Mont Garni 3

7331 Baudour

% 065 62 27 19

Ontdek het groene Henegouwen!

De provincie Henegouwen heeft heel wat te bieden : uitgestrekte bossen, kunst en cultuur, waterpret, parken, kastelenà Waarom zou u de golfcursus niet combineren met een aangenaam verblijf in een mooie omgeving? Indien u ter plaatse wenst te overnachten, kunnen wij u Hôtel Mercure aanbevelen. Als lezer van Plus Magazine én deelnemer aan de golfcursus bekomt u een korting van 15%. Vergeet dit zeker niet te vermelden bij uw reservatie!

Hôtel Mercure

Rue des Fusillés 12

7020 Nimy

% 065 72 36 85

Prijs v/d initiatiecursus

Voor de reeks van 3 lessen betaalt u slechts Ç 60 per persoon.

Toegang tot de golfbaan, het lesmateriaal en het lesgeld zijn inbegrepen in de prijs.

Wanneer?

De lessen worden gegeven in mei en juni in groepen van maximum 14 personen (minimum 10 personen).

Groep 1 : 9-10-11 mei

Groep 2 : 17-18-19 mei

Groep 3 : 23-24-25 mei

Groep 4 : 21-22-28 mei

Groep 5 : 30-31 mei + 1 juni

Groep 6 : 6-7-8 juni

Hoe inschrijven?

Vul nevenstaande bon volledig in en stuur hem naar het vermelde adres of bezoek onze site www.plusmagazine.be onder de rubriek ‘Lezersactie’. Vergeet niet de groep van uw voorkeur te vermelden, alsook uw tweede keuze. Samen met de bevestiging van uw inschrijving sturen wij u een overschrijving voor de betaling.

Wacht niet te lang om u in te schrijven, het aantal deelnemers is beperkt!

Meer info? 02 702 46 25.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content