© FOTO'S ISOPIX

Tong in bloemkool-kruimelskorstje met satékruiden

(Voor 4 personen)

25g ongezouten boter ? 4 tongen zonder vel ? 1 kleine bloemkool ? 50g panko paneermeel ? 4 eetlepels satékruiden ? 200 ml kokosmelk.

Laat de boter smelten in een grote pan en bak de tongen één minuut aan elke zijde zodat ze een kleurtje krijgen.

Rasp de bloemkool met een rasp met grote gaten. Voeg de panko en twee eetlepels satékruiden toe en meng.

Warm de oven voor op 180°C. Leg de tongen op een vel bakpapier op de ovenplaat. Bedek ze met de bloemkoolkruimels met satékruiden. Zet 12 tot 15 minuten in de oven, afhankelijk van de dikte van de tongen.

Leng de rest van de satékruiden aan met kokosmelk. Verwarm op een zacht vuur, mix en filter. Dien de tong op samen met de saus.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content