© Stockfood/Isopix

Toast met geprakte eitjes

4 personen ? 25 minuten

? 4 dikke sneden zuurdesembrood ? 4 eieren ? 4 el kiemgroenten, bv. tuinkers ? 2 el dille, de puntjes ? oe citroen, in partjes ? 1 kl citroensap ? 1 el wittewijnazijn ? 4 el mayonaise ? peper en zout

1. Verwarm de oven voor op de grillstand. Breng een pot met voldoende water en de azijn aan de kook. Kook er de eieren zeven minuten in. Laat ze daarna schrikken in ijskoud water en afkoelen.

2. Toast intussen het brood onder de overgrill. Meng de mayonaise met het citroensap en peper en zout. Besmeer er de toasts mee.

3. Pel de eieren. Voorzie één ei per toast. Halveer het ei, prak grof met een vork en kruid met peper en zout. Werk af met de kiempjes en de dille. Serveer met citroenpartjes.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content