Target jonge huid

Barstensvol actieve bestanddelen! De producten van het nieuwe seizoen beloven het beste van het beste. Van verzachtende crèmes tot verjongend serum, via een bescherming tegen de stadsvervuiling: de trends.

Heilzaam

Thermaal plankton is samen met ProXylane terug te vinden in Reminérale, het eerste antiverouderingsproduct van Biotherm. “Het is ontworpen met groot respect voor de huid en bezorgdheid voor de harmonie”, onderstreept Lucien Aubert, directeur van het onderzoekslab van Biotherm. (euro185 – 50 ml)

Obsidiaan: de Crema Nera van Armani Skincare weeft al een cultus rond zijn nieuwe product nog voor het op de markt is (deze herfst, o.a. bij Parfuma). Zijn vitaliserende kracht ontleent de crème aan obsidiaan, een mineraal van het vulkaaneiland Pantellaria.

En verder: een teug verse lucht met Oxygen Power van Nivea Visage (euro10,49). Rénergie Morpholift R.A.R.E. van Lancôme geeft een boost aan de collageenvezels en herstelt zo de stevigheid van het gelaat. (euro67 – 30 ml).

Onthaastend

Een week om uw rimpels kwijt te raken? Dat belooft in ieder geval de One Week-methode van Jeanne Piaubert. Het geheim? De chronobiologie en de flacon met dag/nachtpomp (euro129).

Hydraterend/ beschermend

Basisbehoefte: aanvankelijk bedoeld voor de huid van 25 à 30 jaar, maar ideaal voor elke leeftijd: de Gel Yeux énergisant en Fluide multi-protection hâle progressif in het Beauté Initiale-gamma. Ideaal om uw zomerkleurtje te behouden (euro66,62).

Schild: een onzichtbare film om u te beschermen tegen de stadsjungle? City Block Sheer SPF25 van Clinique (euro22).

En verder: Aqualia Thermal van Vichy, kalmerend en versterkend, ideaal voor de gevoelige huid (euro21).

Bio

Zonder doornen: Dr. Hauschka ontwikkelde een nevenproduct van zijn fameuze rozencrème, de beschermende Rozencrème Light (euro19,27 – 30 ml).

Bezorgd:Care van Stella McCartney is een biogamma pur sang, met zijn Toning Floral Water, 5 Benefits Cream en Radiance& Youth Elixir.

Doelgericht

Tegen rimpels: zo precies als een injectie doet de Stylo Combleur Rides van Diadermine de kraaienpootjes vervagen. Tweemaal per dag aanbrengen (euro13,99).

Voor de ogen: dankzij zijn hightech antirimpelwerking, geeft de Eye Lift Fusion van Dr. Brandt resultaten op lange termijn, maar ook al na 10 minuten (Ici paris XL, euro89).

Voor de lippen: het Duo Scrub & Baume van Bourjois gomt en scrubt eerst met het borsteltje en hydrateert daarna gedurende 8 uur. Onmisbaar in uw handtas! (euro10,50)

En verder: Combleur en Remodeleur Collagène van L’Oréal (resp. euro15,99 en euro16,99), Idéalist Sérum peau neuve affinant lissant van Estée Lauder (euro58,91 – 30 ml).

Info: in de parfumeriezaken, behalve Bourjois bij Di, Inno, Kruidvat... – S. McCartney o.a. bij Synergy Brussel (Italiëstraat 7 – 02 647 70 07) en bij Parfuma Antwerpen (Eiermarkt 31, 03 232 46 11) – Diadermine in de winkelketens – Dr. Hauschka in winkels met biologische en natuurlijke producten – Vichy in de apotheek.

Virginie Draelants

Partner Content