4 personen ? 55 minuten

? 100 g chorizo, gehakt ? 500 g zoete aardappel, in blokjes ? 4 lente-uien ? 2 jalapeño's ? 1 handje koriander ? 1 handje rucola ? 1 limoen, zeste en sap + 2 limoe...

? 100 g chorizo, gehakt ? 500 g zoete aardappel, in blokjes ? 4 lente-uien ? 2 jalapeño's ? 1 handje koriander ? 1 handje rucola ? 1 limoen, zeste en sap + 2 limoenen, halfjes ? 1 kl komijn, 1 kl koriander, 2 kl (gerookte) paprika, gemalen ? 1 kl chilipeper ? 400 g tomaten, uit blik ? 2 el amandelen ? 4 tortilla's ? olijfolie ? peper en zout. 1. Meng de zoete aardappel met de chorizo, olijfolie, peper en zout en bak ca. 25 minuten in de oven op 180°C. 2. Hou een derde van de koriander apart. Mix de rest met de lente-uien, de jalapeño's, de zeste, het sap en 3 el water tot een grove salsa. 3. Mix de tomaten met de gemalen kruiden, de chili en de amandelen en bak deze pasta 5 minuten in een pan. Meng er de zoete aardappel bij, verwarm de tortilla's, vul ze en werk af met salsa, rucola, koriander en limoen.