4 personen ? 45 minuten

Beslag ? 100 g spinazie ? 3 eieren ? 150 g bloem ? 300 ml melk ? zout
...

Beslag ? 100 g spinazie ? 3 eieren ? 150 g bloem ? 300 ml melk ? zout Pesto ? 100 g erwten ? 1 handje snijbiet ? 1 teen knoflook ? 2 el citroensap ? 30 g amandelen ? 4 el olijfolie ? peper en zout Garnituur ? 1 handje snijbiet ? 1 handje kiempjes ? 150 g kerstomaten ? 100 g erwten ? 150 g halloumi ? olijfolie 1. Blend alle ingrediënten voor het beslag, zeef en laat tien minuten rusten. 2. Blancheer alle erwten in zout water, laat schrikken en uitlekken. Blend 100 g erwten + alle andere pesto-ingre- diënten tot een glad geheel. 3. Bak ongeveer acht flensjes. Bak ondertussen ook de plakjes halloumi goudbruin. Bestrijk de flensjes met pesto en beleg ze met halloumi en een garnituur van snijbiet, kiempjes, tomaatjes en de resterende erwten. Serveer er de rest van de pesto bij.