© FOTO'S ISOPIX

Spiesjes van peer en gepaneerde geitenkaas (4 personen)

1 peer ? 4 Crottin de Chavignol-kaasjes ? 1 ei ? 2 eetlepels paneermeel ? 1 afgestreken koffielepel paprikapoeder ? 2 takjes salie.

Was de peer en droog af. Snij ze in vier, verwijder het klokhuis en snij de kwartjes peer vervolgens in fijne plakjes.

Snij de geitenkaasjes in vier.

Doe het ei in een diep bord. Strooi paneermeel in een tweede bord. Rol de kwartjes kaas door het geklopte ei en vervolgens door het paneermeel.

Prik de stukjes gepaneerde kaas en de schijfjes peer op houten spiesjes. Bedek de ovenplaat met bakpapier en leg er de spiesjes op. Warm de oven voor op stand 7 (210°). Zet de spiesjes in de oven en laat tien minuten bakken. Draai de spiesjes na vijf minuten om.

Haal de spiesjes uit de oven, strooi er wat paprikapoeder over, werk af met salieblaadjes en dien op.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content