© Stockfood/Isopix

Spaghetti

4 personen ? 75 minuten

? 400 g spaghetti ? 250 ml bier ? 400 g rundergehakt ? 80 g spekblokjes ? 3 teentjes knoflook, gehakt ? 1 ui, gesnipperd ? 2 lente-uien, in ringen ? 2 el bladpeterselie, gehakt ? 1 kl tijm ? 400 g tomatenblokjes ? 2 el tomatenpuree ? 40 g parmezaan, geraspt ? 3 el worcestersaus ? olijfolie ? peper en zout

1. Roerbak het spek en voeg er de (lente-)ui, look en tijm bij. Roer er de tomatenpuree door en laat opkoken.

2. Voeg het gehakt toe, roerbak zes minuten en blus met bier en worcestersaus. Doe er de tomatenblokjes bij en laat 35 minuten inkoken.

3. Kook de pasta beetgaar, giet af en vang het vocht op. Voeg 80 ml kookvocht bij de saus, kruid met peper en zout en meng er de pasta door. Werk af met peterselie en kaas.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content