HEERLIJK MET WAT RUCOLA ERBIJ. © Stockfood/Isopix

Romige pasta met portobello’s

4 personen ? 25 minuten

? 2 portobello’s ? 2 teentjes knoflook, fijngehakt ? 1 handje tijmblaadjes ? 100 g parmezaan, geraspt ? 450 g spaghetti ? 2 el geroosterde pijnboompitten ? peper en zout ? olijfolie

1. Maak de portobello’s schoon en snij ze in plakjes. Meng ze met de knoflook, olie, peper en zout.

2. Grill de champignonplakjes goudbruin en zacht. Zorg ervoor dat ze niet op elkaar liggen. Draai enkele keren om.

3. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en meng met de portobello’s. Voeg de helft van de parmezaan toe en kruid met peper en zout.

4. Verdeel over de borden en werk af met de resterende parmezaan, wat pijnboompitten en tijm .

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content