© Stockfood/Isopix

Quiche met ui

4 personen ? 20 minuten + ca. 40 minuten in de oven

? 1 rol kruimeldeeg ? 2 zoete uien ? 400 g boomstammetje van geitenkaas ? 250 ml melk ? 6 eieren ? 1 el honing ? olijfolie ? peper en zout

1. Snij de geitenkaas in stukjes. Pel de uien, snij ze in ringen en maak ze los. Fruit ca. 12 minuten in een pan met olie tot ze zacht zijn. Kruid met peper en zout. Voeg dan de honing toe en laat vervolgens lichtjes karamelliseren.

2. Verwarm de oven voor op 180°C. Ontrol het deeg met het papier in de bakvorm, duw de randen aan en prik gaatjes in de bodem. Verdeel er de kaas en de ui over.

3. Klop de eieren los met de melk en kruid met peper en zout. Giet over de vulling en bak 30 tot 40 minuten in de oven. Haal uit de oven en wacht vijf minuten voor je de quiche aansnijdt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content