© Stockfood/Isopix

Pudding uit de oven

4 personen ? 55 minuten

? 3 eieren ? 125 g suiker ? 2 el amaretto ? 1 el vanille-extract ? 1 el maïszetmeel ? 250 g roomkaas ? 125 g frambozen ? 4 aardbeien, in stukjes ? 10 g boter ? 1 kl poedersuiker

1. Verwarm de oven voor op 180°C. Klop de eieren los met de suiker, amaretto en het vanille-extract. Voeg maïszetmeel toe. Klop de roomkaas glad en roer hem er krachtig door.

2. Meng de aardbeien met de helft van de frambozen door het beslag.

3. Vet vier vormpjes in, doe er het beslag in en bak 25 minuten in de oven tot het gestold en goudbruin is.

4. Laat afkoelen en zet twee uur in de koelkast. Werk af met frambozen en poedersuiker.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content