Porridge met braam- en bosbessen
22-08-2018, 21:00
Bijgewerkt op: 19-09-2023, 08:50
(Voor 4 personen)
80 cl melk, 3 eetlepels honing, 160 g havervlokken, 2 bananen, 20 g boter, 30 g poedersuiker, 200 g bosbessen, 200 g braambessen, 8 kerzen.
1 Warm de melk en de honing op in een kookpot, voeg de havervlokken toe en laat 5 minuten koken op een zacht vuur. Roer regelmatig om. Laat afkoelen.
2 Snij de banaan in schijfjes. Smelt de boter in een pannetje, voeg de banaan toe, bestrooi met suiker. Laat enkele ogenblikken karamelliseren.
3 Verdeel de porridge over vier kommetjes. Strooi er de kersen, braam- en bosbessen over, voeg de banaan toe en dien op.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier