© Stockfood/Isopix

Muffins

6 personen ? 15 minuten + 20 minuten in de oven

? 2 bananen ? 100 g boekweitmeel ? 10 g cacaopoeder ? 70 g volkoren rijstmeel ? 2 el aardappelzetmeel ? 16 g bakpoeder ? een snuifje zout ? 50 g ahornsiroop ? 10 cl rijstmelk ? 10 cl hazelnotenolie ? 125 g bosbessen

1. Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de bananen en meng ze met de natte ingrediënten.

2. Doe de droge ingrediënten in een kom, meng ze en voeg er het natte mengsel al roerend bij. Doe er de bessen bij en meng met een spatel.

3. Vet de vormpjes in of gebruik papiertjes. Bak 15 tot 20 minuten goudbruin en gaar. Haal de muffins uit de vormpjes en laat afkoelen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content