(Voor 4 personen)
...

(Voor 4 personen)8 reinetten, 8 takjes tijm, 40 cm bloedworst, 60 g boter, 2 eetlepels aalbessengelei, 1oe koffielepel vijfbessenpeper, 1oe koffielepel fleur de sel.1 Was de appels, droog ze af, verwijder het klokhuis met een appelboor en snij ze in ronde schijven. Was de tijm, dep droog en haal de blaadjes van de takjes. Snij de worst in dikke plakken.2 Laat de boter smelten in een antikleefpan. Bak de appelschijven vijf minuten aan beide kanten tot ze goudbruin zijn. Hou ze apart. Veeg de pan schoon en verhit zonder vetstof. Bak de plakjes bloedworst vijf minuten aan beide kanten. Laat de aalbessengelei oplossen in een pannetje met wat water.3 Maak een millefeuille met afwisselend een appelschijfje en een plakje bloedworst, prik vast met een houten prikker. Giet er de aalbessengelei over en werk af met vijfbessenpeper, fleur de sel en tijm. Dien meteen op.