© FOTO'S ISOPIX

Marshmallowmousse met macarons en roosjes (voor 4 personen)

100g witte marshmallows ? 10cl melk ? 10cl vloeibare room ? 1 Griekse yoghurt ? gemalen kardemom ? 1/2 kl rozenaroma ? enkele druppels roze kleurstof ? 4 macarons ? 4 roosjes.

Doe de marshmallows samen met de melk en de room in een kookpot en laat ze al roerend smelten op een zacht vuur. Haal de pot van het vuur zodra de marsmallows gesmolten zijn tot een glad mengsel en laat 5 minuten afkoelen.

Voeg de yoghurt toe, meng en verdeel over twee kommetjes. Voeg aan het ene kommetje de kardemom toe en meng. Voeg aan het tweede kommetje het rozenaroma en enkele druppels kleurstof toe, en meng eveneens.

Verdeel de inhoud van het eerste kommetje over 4 glaasjes en zet 10 minuten koel. Verdeel vervolgens de inhoud van het tweede kommetje over de glaasjes. Zet nog eens 1 uur koel.

Versier elk glaasje met een macaron en een roosje. Dien meteen op.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content