4 personen ? 25 minuten
? 200 ml witte wijn ? 2 el kristalsuiker ? 1 vanillestokje, open ? 4 peren, geschild ? 25 g chocolade, gehakt ? 1 e...
? 200 ml witte wijn ? 2 el kristalsuiker ? 1 vanillestokje, open ? 4 peren, geschild ? 25 g chocolade, gehakt ? 1 el kokosolie ? 1 mespunt kaneel ? 1 el bruine suiker ? 4 el notenmix ? oe el gekonfijt fruit (optioneel) 1. Kook de wijn met 250 ml water, kristalsuiker en de vanille, pocheer er acht minuten de peren in en laat uitlekken. 2. Smelt de chocolade met kokosolie en kaneel, au bain-marie. 3. Karameliseer de bruine suiker met 1 el water. Voeg de noten (en het fruit) toe, meng, laat afkoelen en hak fijn. 4. Giet de chocolade over de peren en strooi er nootjes over.