Lola werd ingelijfd bij het snel uitdijende consortium van horecaondernemer Serge Litvine (Villa Lorraine, Villa in the Sky, Villa Emily, Sea Grill, Da Mimmo, Odette en Ville, Vo...
Lola

Lola werd ingelijfd bij het snel uitdijende consortium van horecaondernemer Serge Litvine (Villa Lorraine, Villa in the Sky, Villa Emily, Sea Grill, Da Mimmo, Odette en Ville, Voltaire en Classico la Brasserie). Het restaurant is inmiddels 25 jaar oud en groeide uit tot een vaste waarde. Lola werd opgefrist met behoud van de oorspronkelijke internationale uitstraling. In de keuken draait alles rond topproducten en Belgische specialiteiten. De vaste kaart wordt aangevuld met seizoensgebonden suggesties. Een specialiteit die de tijd heeft overleefd, is kalfszwezerik met morieljes, prinsessenboontjes en frieten (36 euro). In de smaak vielen de ravioli gevuld met kreeft, opgediend in een bisqueachtige saus met sprietasperges (22 euro), zeebaars met groene asperges en erwtjes met broodcroutons en aardappelpuree (26 euro), en pavlova met exotische vruchten, room en meringue (10 euro).
Verder lezen?
Plus Magazine-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Plus Magazine
Ik neem een abonnement Ik ben al abonneeVerder lezen?
Plus Magazine-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Plus Magazine
Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee