© ISOPIX

Lasagne van kabeljauw en camembert met pijnboompittencrumble

(Voor 4 personen)

300 g kabeljauw in moten, 50 cl visfumet, 1 camembert van rauwe melk, 30 cl vloeibare room, 8 vellen lasagne, 125 g pijnboompitten, 3 eetlepels paneermeel.

1 Laat de kabeljauw 10 minuten garen in de visfumet. Bestrijk een ovenschaal met boter, breng een laag kabeljauw aan, gevolg door een laag van kleine stukjes camembert zonder korst, giet er wat vloeibare room over en dek af met een laag lasagne.

1 Breng nog een laag aan tot alle ingrediënten op zijn. Warm de oven voor op 180°C (stand 6). Zet de schaal 30 minuten in de oven.

1 Mix de pijnboompitten en meng ze met het paneermeel. Strooi over de lasagne en zet nog enkele minuten onder de grill.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content