© ISOPIX

Konijn met gorgonzola

(Voor 4 personen)

4 eetlepels olie, 1 konijn in stukken gesneden, 2 teentjes look, 50 cl witte wijn, 1 takje rozemarijn, zout, peper van de molen, 20 cl vloeibare room, 200 g gorgonzola.

1 Verhit de olie in een grote stoofpan. Bak het konijn aan alle kanten aan. Pel de teentjes look.

2 Voeg de wijn, de rozemarijn en de look toe. Breng op smaak met peper en zout. Zet het deksel op de pan en laat één uur sudderen op een zacht vuur.

3 Giet 15 minuten voor het konijn gaar is de vloeibare room in een pannetje. Kruimel er de gorgonzola bij en laat 10 minuten warmen op een zacht vuur, roer geregeld. Breng op smaak met peper.

4 Leg de stukken konijn in een schaal, giet er de gorgonzolaroomsaus over.

5 Dien meteen op met pasta en spinazie met room.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content