Klein maar handig!

Nu de zon van de partij is, trekken we er wat vaker op uit. Een weekendje hier, een citytrip daar. Een uitpuilende beautycase kunnen we dan missen als kiespijn. Met deze selectie miniproductjes blijft u mooi waar u ook gaat!

Wanneer u op reis vertrekt uw koffers volproppen met cosmeticaproducten, heeft weinig zin. Vooral omdat het perfect mogelijk is tegelijk te kiezen voor frisheid, gebruiksvriendelijkheid én plaatsbesparing.

Sticks

Ze verdragen beter temperatuurschommelingen dan andere texturen, passen in elke tas en bestaan op de koop toe in tal van uitvoeringen!

Onze keuze

Hoge bescherming: als u al hield van de Crème de 8 heures van Elizabeth Arden – de voedende en helende balsem uit 1933 -, dan zult u de stick met dezelfde naam ook waarderen. Factor 15 beschermt uw lippen in elk klimaat (euro 17,90 – neutraal of gekleurd).

Tegen blauwe kringen: ook op vakantie kunnen blauwe kringen onder de ogen hardnekkig zijn. Schenk uw ogen Eye Tonic van Chanel, een verzorgende stick die draineert, oplicht en de huid beschermt (euro 43,73).

Een fris gelaat: het serum Visagist van Jeanne Piaubert verfijnt, lift, hydrateert en zorgt voor een betere doorstroming. Uw gezicht voelt als herboren (euro 70 voor 30 ml).

Mooie benen: stralende en bruine benen zijn mogelijk met Leg Shine van Michael Kors, een regenboogkleurige stick die heerlijk over uw huid glijdt (euro 25).

Goed om te weten Voor bescherming tegen de zon zijn sticks ideaal. Ze dekken goed en u kunt op elk moment een extra laagje aanbrengen op de gevoeligste plaatsen (neus, schouders, decolleté,...)

Mono’s

Individueel verpakt, glijden de volgende lichaams- en badcrèmes zo in uw tas.

Onze keuze

Bruisend: Shiseido stelt relaxerende (euro 29 voor 8) of revitaliserende tabletten (euro 33 voor 10) voor en een sterk geconcentreerde variant voor het haar en de hoofdhuid (2 dosissen per week, euro 49 voor 8).

Actief: de kleine driehoekjes van Bain d’algues Seaderm bevatten een concentraat van actieve bestanddelen en oligo-elementen van algen die uw bad in geen tijd omtoveren tot een thalasso-kuuroord.

Ons advies: vooral niet afspoelen wanneer u uit bad komt maar voluit blijven genieten (euro 16,45 voor 8)!

Relaxerend: een zakje poeder om u onder te dompelen in een relaxerend bad met witte lotus van Kenzoki (euro 27,97 voor 10).

Goed om te weten Omdat ze luchtdicht verpakt zijn, wordt het gebruik van bewaarmiddelen overbodig. Resultaat: deze monodoses worden vaak beter verdragen dan vele andere producten.

Mini’s

Ze nemen geen plaats in en wegen twee keer niks. Onmisbaar tijdens uitstapjes!

Onze keuze

Energetisch: een klein beetje gebruiken voor een verbluffend resultaat. Energy Move So Perfect van Dior is een ultracompleet verzorgingsproduct voor ’s morgens (euro 56,22).

Luxueus: de luxeversie van het legendarische verzorgingsproduct van Dr Max Huber (Crème de La Mer) dat littekens van brandwonden vervaagt. Concentré de La Mer voor de zeer gevoelige huid (euro 400).

Miniatuur: Dr. Hauschka, het geliefkoosde merk voor wie houdt van natuurlijke producten (Julia Roberts, Brad Pitt weet u wel), stelt zijn succesformule ook voor in een miniversie: van de rozencrème tot de reinigensmelk, de beschermende olie en het zuiverende masker (vanaf euro 1,02).

Fris: De oogschaduw Soft Dreams van Nivea Beauté toont zijn pigmenten (roze, lavendel, lime en oceaan) in een schattige verpakking. Zonder schoonheidsfoutjes, zelfs als het bloedheet is (euro 8,99).

Goed om te weten Bewaar de staaltjes die u krijgt bij de apotheek of in de parfumerie voor wanneer u op vakantie gaat en aarzel niet om er zelf naar te vragen!

Makkies

Onberispelijk, deze handige lichtgewichten: ze maken ons mooier, parfumeren en versterken de huid.

Onze keuze

Gezond: Blush Papier Nacré van Lancôme geeft uw wangen en decolleté een gezonde tint (euro 17,62).

Handig: Féminité du Bois van Shiseido is er nu ook in de vorm van een hervulbare stylo. Om u discreet te parfumeren (euro 29,50 voor de stylo, euro 12 voor de vulling).

Compleet: Traveller Make-Up Palette van Sisley heeft alles in acht tinten, van lippenstift tot oogschaduw (euro 72).

Versterkend: Douche Massage raffermissante van Nivea Bath Care (met gingko-extracten) volgt u overal (euro 5,79 voor het flacon, euro 2,79 voor de vulling).

Goed om te weten Kies 2 in 1-doekjes die ook dienstdoen als lotion om u te ontschminken (bijvoorbeeld Diadermine).

Info: in de parfumerie. Seaderm in de apotheek, Dr. Hauschka 00 31 70 395 50 95, Mennen en Nivea in de warenhuizen, La Mer 02 716 85 16

Virginie Draelants

Partner Content