4 personen ? 45 minuten

? 600 g kipfilet ? 200 g champignons ? 2 sjalotten ? 2 tenen knoflook ? 3 takjes dragon ? 200 ml room ? 250 ml kippenbouillon ? 100 ml witte wijn ?...

? 600 g kipfilet ? 200 g champignons ? 2 sjalotten ? 2 tenen knoflook ? 3 takjes dragon ? 200 ml room ? 250 ml kippenbouillon ? 100 ml witte wijn ? 2 kl bloem ? olie ? boter ? peper en zout. 1. Pel de sjalotten en de knoflook en snipper ze fijn. Snij de champignons in schijfjes. Spoel de kip, dep droog en bestrooi met peper, zout en bloem. Bak goudbruin in een pan met olie. Haal de kip eruit, voeg boter toe en bak er de sjalot en knoflook in. Voeg de champignons toe en laat kleuren. Blus met wijn en laat inkoken. Voeg bouillon en room toe en laat 5 minuten garen. 2. Hou de helft van de dragon opzij, hak de rest fijn en meng door de saus. Kruid en leg er de kip in. Dek af en laat 15 minuten verder sudderen. Werk af met dragon.