(Voor 4 personen)
...

(Voor 4 personen)800 g Roseval-aardappelen, 4 kabeljauwhaasjes van 200 g, olijfolie, peper, zout, 15 cl witte wijn, 4 daslookstengels, 4 takjes platte peterselie, oe citroen, 30 g halfzoute boter.1 Schil de aardappelen, spoel ze en laat ze 25 minuten stomen.2 Warm de oven voor op stand 6 (180°C).3 Leg de kabeljauwhaasjes in een ovenschaal, giet er olijfolie over. Breng op smaak met zout en peper uit de molen.4 Giet de witte wijn op de bodem van de schaal. Laat 20 minuten garen in de oven.5 Was de daslookstengels en dep droog. Was de peterselie, dep droog en snipper fijn. Pers de citroen uit in een pannetje, voeg de boter in kleine stukjes toe en laat drie minuten voor het opdienen smelten op een zacht vuur.6 Snij de aardappelen in plakken en vorm er torentjes mee op de borden. Leg er de kabeljauw bij. Giet de boter met citroen op de bodem van de borden. Werk af met daslook en strooi er peterselie over.