Het grote herstelmoment

De zomer lijkt zacht, maar is hard voor de huid. Na de confrontatie met zon, wind en zeezout smeekt uw huid om genade.

INFO: in parfumwinkels behalve Gernétic (02 396 03 34), Daniel Jouvance (070 22 54 65), Guinot (026 48 80 95), Nuxe (02 460 65 99)

Relaxen op een zonnig strand mag dan zalig zijn voor de geest, uw huid krijgt het zwaar te verduren: de cellen raken uit evenwicht en de verdedigingsmechanismen overbelast. Een doelgerichte verzorging met hoge dosissen actieve herstelstoffen û balsem, crème of serum û is geen overbodige luxe.

7 Herstellend De Herstellende Crème Réparatrice met karitéboter van Sisley en het Advanced Night Repair serum van Estée Lauder prijken op meer dan één favorietenlijstje. Voeg daar gerust Super-Aqua- sérum uit de verzorgingslijn van Guerlain aan toe. Dit serum bevat blauwgoud en vitamine E voor een buitengewoon herstellend vermogen.

7 Splinternieuw Met Aroma-Vaillance stelt Nuxe een corrigerende antirimpelverzorging voor. Deze emulsie voelt aangenaam aan en bevat naast vitaminen en essentiële oliën, ook Matrixyl, een microproteïne die de huidcellen activeert. Voor extra resultaat gebruikt u het in combinatie met Aroma-Vaillance voor ogen, voorhoofd en lippen. Breng meteen na het opstaan een dikke laag aan om alle slaaprimpels en -plooien te wissen (Prijs niet meegedeeld – foto 1).

7 Maritiem Daniel Jouvance pakt uit met een herstellend balsemmasker op basis van actieve stoffen uit de zee. Vochtinbrengend en voedend, een droom voor elke droge huid. Eén tot twee keer per week 10 minuten laten inwerken (euro 15). Ook vermeldenswaard: Isocéance, een herstellende nachtbalsem (euro 24).

7 Supersterk Het herstellende concentraat van Gernétic (productlijn Les Parfaits) is het resultaat van doorgedreven research in de biotechnologie. Het bevat een hele reeks actieve ingrediënten (euro 99 – foto 2).

7 Programmerend Cure Revitalisante Cellule van Maria Galland herprogrammeert de huid als het ware . Elke avond een halve ampule en na 28 dagen herkent u zichzelf nog nét (euro 135 voor een kuur).

7 Antistress De nachtcrème Hydra Zen van Lancôme geeft een gestreste huid opnieuw de nodige peps. Met een strakke, zichtbaar uitgeruste huid uit bed stappen, dat is hier de boodschap (euro 48,20 – foto 3).

7 Kalmerend Plantenmelk en honing geven het beste van zichzelf in Aquamilk Beyond Moisture Essence van Lancaster. Vooral voor een verdroogde huid (34 euro).

7 CelvernieuwendAge Fitness Nuit van Biotherm draagt de kracht van een olijfboom in zich. De huid wordt soepel, de verharding van de huidvezels vertraagt en het verouderingsproces wordt afgeremd. De hoge dosis anti-oxidanten geeft de huid een frisse uitstraling (euro 57,78).

7 Knuffelzacht Breng uw huid opnieuw tot rust met het Hydrallergic Guinot Serum. Alfa-bisabolol, karitéboter en vit. E geven de huidlagen hun elasticiteit terug (euro 40,30).

7 Budgetbewust De herstructurerende verzorging met vitamine C van Nivea Vital vertraagt de veroudering en stimuleert de celvernieuwing (euro 13,69 – foto 4). n

A Virginie Draelants

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content