Herfstpalet

De herfst, het seizoen van natuurwandelingen en trendy tinten als goud, roest, oranje en bruin, is onze inspiratiebron voor deze selectie nieuwe oogschaduw en andere cosmetica.

1 Een paar druppels van dit concentraat met yuzu en vitamine C geven elke gezichtscrème een gezonde glow. Yuzu-C Glow-on-shot van Waso Shiseido, 45 euro, in de parfumerie.

2 Geïnspireerd door de schatten uit de natuur: Ombres G oogschaduwpallet met vier kleuren. Mystic Peacock, uit de Butterfly-najaarscollectie 2022 van Guerlain, 70 euro, in de parfumerie.

3 Deze lippenstift houdt 16 uur en kan je aanbrengen met een applicator voor een meer of minder intense finish op maat. Super Stay Vinyl Ink van Maybelline New York, 17,99 euro, bij Di en Delhaize.

4 Niets beter dan het mythische poeder Abricot van T.LeClerc om je make-up te fixeren, een vette glans te voorkomen en je doffe teint weer te laten stralen. 42 euro, in de apotheek en drogisterij.

5 De naam is alvast veelbelovend: Eau Extraordinaire van Clarins. Om je huid in één beweging te verzachten, parfumeren en verfrissen. 56 euro voor 100 ml, in de apotheek en drogisterij.

6 De veelzijdige en biologische Alles-in-één Balsem met calendula van Weleda herstelt de huid op elke leeftijd. Stop hem zeker in je tas als je op de kleinkinderen past. 7,99 euro, weleda.be

7 De flacon van FAME, de nieuwe geur van Paco Rabanne, met toetsen van mango, jasmijn en wierook, doet denken aan de metallic sixties-jurkjes van het merk. 73,70 euro voor 30 ml, in de parfumerie.

8 Deze olie beschermt je haarvezels tegen afbreken en verkleuren. Net wat je nodig hebt in dit seizoen. Metal Detox, L’Oréal Prof., 28,90 euro voor 50 ml, in de erkende kapsalons.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content