© Stockfood/Isopix

Hartige buns

16 stuks ? 55 minuten

? 1 rol bladerdeeg ? 250 g champignons ? 40 g parmezaan, geraspt ? 2 uien ? 2 teentjes knoflook ? 2 el melk ? 1 eidooier ? 2 kl karwij- of komijnzaad ? plantaardige olie ? peper en zout

1. Pel de uien en de knoflook, snij fijn en stoof glazig in een pan. Snij de champignons in blokjes. Voeg toe aan de pan en laat alles goudbruin bakken. Haal van het vuur, meng er de kaas door en kruid met peper en zout.

2. Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het deeg uit en halveer in de lengte. Verdeel de vulling over de repen deeg, laat een randje vrij. Rol op en snij elke rol in acht. Leg op een beklede bakplaat.

3. Klop de dooier met de melk in een kom en bestrijk er de buns mee. Strooi er het karwijzaad over en bak ca. 25 min. in de oven.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content