4 personen ? 1 uur

? 400 g worst ? 150 g erwten ? 100 g groenekoolbladeren ? 1 ui en 1 teen knoflook, gesnipperd ? 4 el munt ? oe citroen, zeste en sap ? 100 g feta ? 150 ml bouillon ? 30...

? 400 g worst ? 150 g erwten ? 100 g groenekoolbladeren ? 1 ui en 1 teen knoflook, gesnipperd ? 4 el munt ? oe citroen, zeste en sap ? 100 g feta ? 150 ml bouillon ? 30 g walnoten, gehakt ? peper en zout ? olie Voor de gnocchi ? 500 g aardappelpuree ? 1 ei ? 75 g bloem ? 2 el gries-meel ? muskaatnoot ? peper en zout 1. Kneed de gnocchi-ingrediënten tot deeg, vorm rollen, snij in stukjes. Bedek en laat 20 min. rusten. 2. Blancheer de gnocchi vier minuten, laat schrikken en uitlekken. Vorm balletjes van de worst en bak vijf minuten goudbruin. Haal uit de pan en bak de ui en look. Voeg de gnocchi toe en laat kleuren. 3. Hak de koolbladeren grof, samen met de munt en doe met de erwten, de bouillon en de balletjes in een pan. Laat vijf minuten garen. Kruid met citroensap, peper en zout. Werk af met feta, citroenzeste, munt en walnoten.