1.

Glans en herstel

Eindelijk kan je de winter uitwuiven en de lente omhelzen! Bereid je huid voor met een frisse en luchtige beautyroutine die focust op glans en herstel. En smelt voor een nieuwe lipstick of parfum.

1. Nagelverzorging met de weldoende werking van kastanje, provitamine B5 en glycerine. Te gebruiken voor of na een manicure. Nail & Cuticle Serum van Manucurist, 14 euro, via manucurist.com

2. Het Amerikaanse skincaremerk Paula’s Choice mikt met het Calm gamma op de gevoelige huid, met een cleanser, lotion, scrub, serum en crème. 28 euro voor de lotion (198 ml), o.m. bij Cosmeticary, De Bijenkorf en paulaschoice.be

3. Etienne de Swardt, die zijn merk Etat Libre d’Orange doopte als eerbetoon aan de Zuid-Afrikaanse regio waar hij opgroeide, lanceert Soul of my Soul, een uniseksparfum met bergamot, iriswortelboter en sandelhout. 200 euro voor 100 ml, bij Senteurs d’Ailleurs.

4. Soms zijn de oude recepten de beste. Zoals de ontgiftende en zuiverende Japanse houtskool waaraan de beroemde Charcoal Cleansing Balm Take The Day Off van Clinique zijn zwarte kleur dankt. 42 euro, in de parfumerie.

5. Deze primer egaliseert je huidkorrel dankzij een trio van zuren met mild peelingeffect. Ideaal om je huid voor te bereiden op make-up. 24H Pore Minimizer, Prime Lab van L’Oréal Paris, 16,99 euro, in de supermarkt.

6. Onze favoriet uit de Blossoms collectie van Jo Malone: Nashi Blossom, een cologne met lichte en fruitige toetsen van rinse peer. 95 euro voor 50 ml, o.m. bij April en Senteurs d’Ailleurs.

7. Een waterige formule die versmelt met je huid, je teint laat stralen en wel 12 uur lang blijft zitten, dat is Eau de Teint Skin Mission van April. 18,50 euro voor 30 ml, 12 tinten, bij April, april-beauty.be, en Di, di.be.

8. Matte lipstick is allesbehalve passé. L’Absolu Rouge Intimatte van Lancôme, met ultrabeschermende en hydraterende Grands Extraits de Rose?, was nog nooit zo verleidelijk. 42,70 euro, in de parfumerie.

2.
2.
3.
3.
4.
4.
5.
5.
6.
6.
7.
7.
8.
8.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content