© STOCKFOOD/ISOPIX

Gevulde groenten

4 tot 6 personen ? 50 minuten

? 3 paprika’s ? 4 tomaten ? oe aubergine ? 1 courgette, in drie stukken ? 2 uien ? 2 tenen knoflook, gepeld en gehakt ? 4 takjes verse kruiden, fijngehakt ? 1 biocitroen, schil en sap ? 300 g couscous ? 3 el rozijnen ? 60 g pijnboompitten, geroosterd ? 1 kl ras el hanout ? olijfolie ? peper en zout

1. Verwarm de oven voor op 180°C. Gaar de couscous volgens de instructies op de verpakking en voeg zout, ras el hanout en geraspte citroenschil toe.

2. Snij de hoedjes van de groenten, hol ze uit en snij het vruchtvlees fijn. Stoof vier minuten in olie met de knoflook. Voeg rozijnen, verse kruiden, olie, citroensap en peper en zout bij de couscous.

3. Vul de groenten, besprenkel met olijfolie en bak 40 minuten in de oven.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content