© ISOPIX

Geroosterde artisjokbodems met warme geitenkaas en pijnboompitten

(Voor 4 personen)

8 artisjokbodems natuur uit blik ? 1 geitenkaasrol ? 4 eetlepels olijfolie ? 2 eetlepels honing ? 4 eetlepels pijnboompitten ? peper en zout

? Warm de oven voor op 180°C (stand 6). Spoel de artisjokbodems en laat ze uitlekken. Snij de geitenkaasrol in 8 plakken.

? Zet de artisjokbodems op een ovenplaat met bakpapier. Leg op elke artisjokbodem een plakje geitenkaas. Overgiet met olie en honing, strooi er de pijnboompitten over, breng op smaak met peper en zout.

? Laat 12 tot 15 minuten bakken in de oven. Dien meteen op met een slaatje van jonge scheuten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content