De zak van de Kerstman

Hondstrouw

Zoomer werd ontwikkeld voor kinderen vanaf vijf jaar. De interactieve hond reageert op verbale commando’s in het Nederlands, Duits of Italiaans, en ook op gebaren. Laat hem zitten, blaffen, slapen...

SpinMaster Zoomer, €100.

Zoals jij het wilt!

Hij ontpopt zich tot een draagbare computer. En tot een tablet. Want het scharniersysteem dat het touchscreen 180° kan laten kantelen biedt heel veel mogelijkheden, ook die van digitaal notitieblok.

Acer Aspire R13, vanaf € 999.

Elegante klank

Deze met leer beklede luidspreker werkt zonder kabel. Via bluetoothtechnologie geeft hij draadloos de klank van je smartphone of tablet weer, en dat 360° in het rond. De herlaadbare batterij gaat zeven uur mee.

Pioneer FreeMe XW-LF3, € 199.

Schijn bedriegt

Hij ziet eruit als een kleine periscoop maar is eigenlijk niets anders dan een waterdichte foto/videocamera. Met de accessoires kan je hem vasthechten aan je kleding of fiets en handenvrij foto’s nemen of filmen.

HTC RE, € 229.

Kijk naar het vogeltje!

Met een krachtige 42 x zoom, is dit fotoapparaat van het type bridge geschikt voor zowat elk gebruik en wel op een intelligente manier: stelt het toestel vast dat het object buiten beeld dreigt te raken, dan zoomt hij automatisch uit om het weer in beeld te krijgen.

Canon PowerShot SX 520 HS, € 300.

Binnenkijken in je eigen huis

Let vanop afstand op je kinderen of huisdieren in Full HD! Je kan met je huisgenoten spreken (en ze ook horen) en je blijft op de hoogte van de temperatuur of vochtigheidsgraad in de kamer... Dit allemaal via smartphone, tablet of computer. Of hoe technologie je leven een extra dimensie geeft.

Withings Home, € 199.

Lang en slank

Een nieuwe smartphone van een merk dat wereldwijd opgang maakt. Hij heeft niet alleen een fraai 6 inch scherm (15 cm diagonaal) maar is ook minder dan 8 mm dik en beschikt over een 4100 mAh-batterij met een grote autonomie.

Huawei Ascend Mate7, € 499.

Een warm gevoel

Een fraai design, leesbare informatie en nog veel meer troeven heeft dit nieuwe type thermostaat. Hij kan vanop afstand worden ingesteld via smartphone of tablet: handig wanneer je vroeger thuis komt dan voorzien en niet in een ijskelder wil belanden. De thermostaat zou 14% tot 29% besparen op je jaarlijkse verwarmingskosten.

Nest Learning Thermostat, € 219.

Hallo?

Deze originele draadloze binnenhuistelefoon (DECT-standaard) verbergt het toetsenbord onder de sokkel. Als je hem tijdens een gesprek op tafel legt, schakelt hij automatisch over op handsfree modus voor een conference call waar alle aanwezigen aan kunnen deelnemen.

UrbanHello HomePhone, € 149.

Rode Duivel en international

Een Belgische speler op de cover van het beroemdste voetbalgame ter wereld: het gebeurt niet elke dag En dan te bedenken dat Eden Hazard (hier naast Lionel Messi) nog maar 23 is! Een spel voor Xbox One en 360, PlayStation 3 en 4, Nintendo 3DS, en Wii.

EA Sports FIFA 15, vanaf €35.

PHILIPPE DESALLE

Partner Content