De parels van de Middellandse Zee

Geniet 15 dagen lang van zee, zon en de mooiste parels van de Middellandse Zee. De bemanning van het schitterende 4-sterrenschip Marco PoloHHHH zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt tijdens deze onvergetelijke cruise van Barcelona naar Venetië.

van 19 oktober tot 2 november vanaf Ç 1589 p.p.

Wat is er aangenamer om te reizen dan een drijvend 4-sterrenhotel dat u van de ene haven naar de andere brengt? U hoeft zich om niets te bekommeren en kunt volop genieten van uw vakantie. Eenmaal op de plaats van bestemming aangekomen, staan de bussen voor u klaar voor een boeiende excursie. Gaat u liever zelf op stap, dan bevindt u zich nooit ver van de belangrijkste bezienswaardigheden.

Na de eerste nacht aan boord, meren we aan in de miniatuurstaat en fiscaal paradijs Monaco voor een bezoek aan het mondaine Monte Carlo. De volgende dag staat Rome op het programma. Deze ‘Eeuwige Stad’, politieke en culturele hoofdstad van Italië en tevens religieus centrum van de rooms-katholieke wereld, zal een blijvende indruk nalaten. Na Sorrento en het zonovergoten Malta, verdient u een dagje rust op zee om daarna aan land te gaan in Santorini en Athene. Na Kusadasi wordt u ondergedompeld in de rijkdom van de moskeeën en paleizen van Istanbul. Eén dag is eigenlijk te kort, maar Mykonos wacht. Hier geen druk verkeer, maar terrasjes aan zee en straatjes met witgekalkte huizen. Na het prachtige Dubrovnik zijn we reeds aan de laatste bestemming toe. Wat dacht u van Venetië by night?

Uw schip

Marco PoloHHHH van Orient Lines

Plus Magazine reserveerde

speciaal voor u 100 kajuiten op

dit luxe-cruiseschip.

lengte 176 m, breedte 23 m, snelheid 19,5 knopen 8 dekken, 4 liften

826 passagiers, 350 bemanningsleden restaurant + bistrorestaurant met uitstekende keuken stijlvol ingerichte lounges en bars boetieks, casino, bridgetafels, bibliotheek, internetcafé schoonheidssalon, thalasso, sauna, fitness zwembad, jacuzzi’s medische dienst alle kajuiten beschikken over badkamer met douche, toilet en haardroger, airco, TV, telefoon en kluis

Programma

Dag 1. vlucht Brussel-Barcelona + transfer naar de haven

Dag 2. Monte Carlo (Monaco)

Dag 3. Civitavecchia – Rome (Italië)

Dag 4. Sorrento (Italië)

Dag 5. La Valetta (Malta)

Dag 6.op zee

Dag 7. Santorini (Griekenland)

Dag 8. Piraeus – Athene (Griekenland)

Dag 9. Kusadasi (Turkije)

Dag 10. Istanbul (Turkije)

Dag 11. Mykonos (Griekenland)

Dag 12. op zee

Dag 13. Dubrovnik (Kroatië)

Dag 14. Venetië (Italië)

Dag 15. terugkeer per autocar naar België – optie: vlucht Venetië – Brussel

Prijs

vanaf E 1589

Inbegrepen in de prijs :

vlucht vanuit Brussel naar Barcelona transfer vanuit Barcelona naar de haven cruise in volpension in de gekozen categorie deelname activiteiten aan boord luchthaven- en haventaksen begeleiding All Ways en Plus Magazine BTW terugkeer vanuit Venetië per luxe-autocar

Niet inbegrepen:

verzekeringen dranken fooien transfer naar luchthaven Venetië en vlucht Venetië-Brussel (optie)

Karima Amrous

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content