Zacht Dove Refreshing Blue (euro 2,69) is een verfrissende, zijdezachte en hydraterende vloeibare zeep die voor een kwart uit hydraterende melk bestaat. Ideaal dus voor de zomerhuid. Dove heeft trouwens nog meer goed nieuws, vooral voor wie niet met vakantie is. Na twee jaar rijdt de Dove Bus nog steeds van bedrijf naar bedrijf om overstreste kantoormensen te verwennen met een stoelmassage. Za-lig! ( Dove Refreshing Blue, euro 2,69)

83 jaar oud en jonger dan ooit. We hebben het over Marinette van Petit Bateau, de ondergoedcollectie die na al die jaren nog niets van haar charme verloren heeft. Ontwerpster Beatrice Malle brengt de originele broekjes, body's en hemdjes opnieuw uit: in wit, zwart en beige (beperkte reeks, euro 18).
...

83 jaar oud en jonger dan ooit. We hebben het over Marinette van Petit Bateau, de ondergoedcollectie die na al die jaren nog niets van haar charme verloren heeft. Ontwerpster Beatrice Malle brengt de originele broekjes, body's en hemdjes opnieuw uit: in wit, zwart en beige (beperkte reeks, euro 18). Agatha bekent kleur deze zomer en stelt een reeks juwelen voor waarbij alles draait rond turkoois, een magische steen die perfect past bij een zomerse huid. In de collectie zitten oorbellen, hangers, armbanden en halskettingen. Allemaal in kleuren die doen denken aan witte stranden en blauwe waters (de hanger op onze foto, euro 35).Het Italiaanse ontwerpersduo Domenico Dolce en Stefano Gabbana heeft, volledig in de lijn van hun eigenzinnige en gewaagde mode-ontwerpen, een collectie zonnebrillen afgeleverd in seventiesstijl. Ze zijn superlicht, buigen mee rond het hoofd en hebben blauwe glazen met een hoge beschermingsfactor. Waarom het leven eens niet door een blauwe bril bekijken... (euro 134).Met een transparante kast en een siliconen armband in alle denkbare blauwtinten ziet de Bludablu van Swatch (uit de Skin Collectie) er behoorlijk zeewaardig uit. En hij mag best fijn en frêle ogen, binnenin is ie zo sterk als elke andere Swatch. U kunt hem dus dragen waar u maar wilt. Op het strand, in het zwembad of aan tafel: de Bludablu laat u nooit in de steek(euro 70). De uniekste van de heerlijkste Britse geurtjes vindt u in de geparfumeerde kaarsen van Floris. Synoniem van traditie en perfectie, straalt dit familiebedrijf - en koninklijke leverancier! - zoveel 'chique' uit dat het alleen maar uit Londen kán komen. Wij laten ons met de glimlach verleiden door de subtiele bloemengeur van de verrukkelijke Seasonal Spice (euro 37). n A