Creatieve visgerechten

Zijn evenwicht en plezier in de keuken onverenigbaar? Moet men absoluut kiezen tussen lekkernijen en gezondheid? Natuurlijk niet! Lekker eten kan ook gezond zijn. Dat bewijzen onderstaande inventieve meesterkoks waarmee Plus Magazine 3 workshops organiseert rond creatief koken met vis.

Als lid van de Alliance Gastronomique Néerlandaise streeft elk van deze chefs hetzelfde na: het u, onze gast, naar de zin te maken en culinair te verrassen.

Smaak in de meest pure vorm

Voor topchef Geert Van der Bruggen van restaurant Lijsterbes ligt de essentie van het koken in de verfijning van de smaak. Nieuwe bereidingen worden geïntroduceerd met als enig doel elk ingrediënt terug te brengen tot de essentie: zijn smaak in de meest pure vorm. Zijn kooklessen zullen uw culinaire techniek verfijnen en uw smaakbewustwording zeker verhogen.

Wanneer: donderdag 12 januari, van 18 tot 22 uur

Waar: Restaurant Lijsterbes – Donklaan 155 – 9290 Berlare

Info: 09 367 82 29 – www.lijsterbes.be

Plus-voordeelprijs: ? 50 i.p.v. ? 70 (incl. cursus met recepten, 3-gangenmenu met aangepaste wijnen, koffie).

Vindingrijke en lichte gerechten

In restaurant Pastorale kunt u terecht voor eigentijdse gerechten waarin verse seizoengebonden producten verwerkt worden tot echte parels. Een etentje in deze voormalige pastorie is een ware ontdekkingsreis voor al uw zintuigen. Tijdens de workshop doet u zeker nieuwe ideeën op en staan er enkele heerlijke, dagverse visgerechten op het menu.

Wanneer: zaterdag 28 januari, van 11 tot 15 uur

Waar: Restaurant Pastorale – Laarstraat 22- 2840 Rumst

Info: 03 844 65 26 – www.depastorale.be

Plus-voordeelprijs: ? 50 i.p.v. ? 70 (incl. cursus met recepten, 3-gangenmenu met aangepaste wijnen, koffie).

Inventiviteit, presentatie en smaak

Restaurant Patrick Devos is gehuisvest in een waardevol historisch pand in het hartje van Brugge. Patrick serveert er gerechten die uitmunten in inventiviteit, presentatie en smaak, met een optimale harmonie tussen wijn en gerecht. Voor de workshop heeft hij alvast ‘een nage van venkel met dorade en sinaasappel, risotto van pastinaak en een sausje van Chenin Blanc’ voor u in petto.

Wanneer: donderdag 19 januari, van 19.30 tot 22.30 uur

Waar: Restaurant Patrick Devos –

Zilverstraat 41 – 8000 Brugge

Info: 050 33 55 66 – www.patrickdevos.be

Plus-voordeelprijs: ? 50 i.p.v. ? 70 (incl. cursus met recepten, 3-gangenmenu met aangepaste wijnen, koffie)

Hoe inschrijven?

U kunt inschrijven via de website www.lezersactie.be?creatievevisgerechten of via een gele briefkaart (Plus Magazine – Atelier Creatieve visgerechten, Raketstraat 50 bus 10, 1130 Brussel). Vermeld duidelijk uw naam, adres, telefoon en de workshop van uw keuze.

U ontvangt een brief of e-mail die uw deelname aan de work-shop bevestigt. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt!

Info: promotie@plusmagazine.be,

0478 92 87 34.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content